Lite nytt inför helgen!

Fick mail från våra danska vänner , med en bifogad bild på deras priser till Havsöringcup. Ingår pilsnern så får vi se till att ingen minderårig kan vinna dem. Ett stort tack !!
Priser

Vad det gäller fiskerapporter är det ingen som är ute som vill svara på var och om de fått något. Det är bara : varit ute en tur men inget kännt. Men vi får väl svar på detta först efter tävlingen?

Men en rolig sak kom på sms idag. Jag har försökt få med Jocke från Gamleby i laget , men fick först nej då de skulle plantera al längs ån. Detta blev flyttat till en annan helg för någon vecka sen , och idag kom svaret från Jocke:

Enligt en säker källa och magasinet The Global Flyfisher ska Team Öland ha gjort en drömvärvning inför kommande helgs Havsörincup! En av öringvärldens högst rankade flugfiskare Jocke från Gamleby SFK kommer deltaga i laget Team Öland. Enligt en intervju med vederbörande hoppar han över helgens fågelskådning med motiveringen: Jag gör det för laget och fiskevården!

Känns bra med en sån klippa med självförtroende i laget. Men om han lever upp till det får vi först se på söndag eftermiddag? 😉

Glöm inte att gå med i Havsöring Öland på facebook! Ni kan vinna en rulle från ABU Garcia (Revo sx30) för bästa inlägget under helgen!!!