Sista dagen för anmälan till reducerad avgift.

Idag söndag 12:e april är sista dagen för anmälan här på hemsidan. Det är till den lägre avgiften 200kr , sen fram till lördag är det betalning på plats. Antingen i Källahamn eller Cykelaffären i Färjestaden , 250kr innan start 7.30 som gäller.
Alla deltagare får ett drag eller en fluga vid start. Toby 20gram från Abu Garcia eller en Omöborste från FlyFishing Masters i Malmö. Som det ser ut nu kommer vi bli mellan 60-70 deltagare på årets Havsöringcup. Mycket bra priser och inte att förglömma många priser som kommer lottas ut bland dem som närvarar vid prisutdelningen i Källahamn på söndagen efter 15.00.

Fisket har varit riktigt bra den sista tiden ,men en hel del som inte klarar fulton 1.0. De flesta blänkarna har legat mellan 45-55cm , men igår gick det upp en fin på 4.02kg på fluga på sydöstra Öland.
Havsöring
Så det bådar gott inför kommande helg! Även vädret ser bra ut om prognosen håller ? Sol och mellan 6-10grader , nordlig vridande till ostlig på lördagen 5-6ms. Söndagen vridande till ny sydvästlig ökande till 7-8ms. Vi hälsar alla nya och gamla deltagare välkomna till Havsöringcup 2015! Skitfiske/Tävlingsledningen